Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 22

F1 22 markerer starten på 2023-sesongen ved å legge til Alfa Romeos nye design

Spillere kan nå gå på banen og se ut som den splitter nye C43-bilen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Formula 1 2023-sesongen er i utgangspunktet her. Pre-season testing pågår og vil være tilgjengelig for å se starter i morgen, og alt dette kommer etter at hvert lag benyttet anledningen til å avsløre sine nye biler de siste ukene. Mens årets første Grand Prix er satt til neste helg, i Bahrain, får Codemasters 'F1 22 et hopp på ting ved å la spillerne hoppe inn i en bil med noen av de nye 2023-lakkeringene.

Spesielt er det Alfa Romeos C43-bil som i hovedsak kan bringes inn i F1 22 som en farge for sin 2022-bil. Dette betyr at du kan treffe sporet i det slående fargeskjemaet som har en kombinasjon av skarlagenrøde og karbonfibersvarte.

"Pre-season testing er et etterlengtet øyeblikk i (Formula 1) kalenderen og den første muligheten for fans å se hvordan de nye bilene utfører på rutenettet, sier John Merchant, F1 global merkevare direktør på EA Sports. "Vi er glade for å bli en del av 2023-re-starten ved å gi spillerne våre muligheten til å være de første til å kjøre og teste C43."

Ta en titt på den slanke bilen livery nedenfor.

HQ
F1 22F1 22

Relaterte tekster

0
F1 22Score

F1 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Den nye Formel 1-sesongen er godt i gang, og nå får vi også den årlige utgaven av det offisielle spillet, F1 22.

0
Spill F1 22 gratis i helgen

Spill F1 22 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Liker du Formel 1, men har ikke fått prøvd det nyeste offisielle F1-spillet ennå? Da har vi en god nyhet til deg, ettersom utvikleren Codemasters har annonsert at de gjør...Loading next content