Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 23

F1 23-traileren viser tilbakekomsten av Braking Point

Den godt mottatte historiemodusen gjør comeback i årets racingspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så sent som i går skrev vi om coverstjernene i årets F1-spill, med æren som falt til Lewis Hamilton, Lando Norris og Charles Leclerc for basisutgaven og Max Verstappen Champions Edition av F1 23.

Som følge av dette, og som vi også nevnte i går, har avsløringstraileren for spillet nå også kommet, noe som betyr at vi har fått vår første titt på F1 23 og alle funksjonene det vil ha.

Det største poenget å snakke om er uten tvil at Braking Point kommer tilbake etter etter å ha hoppet over F1 22, så det er endelig tid for å se hvordan Aiden Jacksons karriere fortsetter nå som han går sammen med tidligere rival Devon Butler, som overraskende er hovedpersonen i årets historie.

Ellers vil F1 23 bringe oppdateringer til seriens fysikkmotor, inkludert bedre reaksjon når du bremser, akselererer og svinger, pluss at det vil være en større balanse mellom dekkgrep og aerodynamikk. Precision Drive-kontrollerteknologi blir også forbedret, det samme er motorens dreiemoment og treghetsmodeller.

F1 23 vil også inneholde 35% distanseløp, røde flagg er også nå til stede i spillet og hele sesongkalenderen vil være tilgjengelig, noe som betyr at vi kan forvente å kunne dra til Las Vegas i tide til når den virkelige F1-banen blir kjørt på senere i år. Tre eldre baner vil også være tilgjengelige ved lansering, og disse er Paul Ricard i Frankrike, Shanghai og Portugals Portimão.

Når det gjelder når F1 23 vil debutere, kommer spillet til PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series-konsoller den 16. juni.

HQ
F1 23

Relaterte tekster

0
F1 23Score

F1 23

ANMELDELSE. Skrevet av Marcus Persson

Codemasters leverer en merkelig utsøkt F1-opplevelse, så Marcus er veldig fornøyd.

0
EA teaser F1 23

EA teaser F1 23

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

Selv om spillet ennå ikke offisielt er avslørt, har vi ventet på det en stund.Loading next content