Norsk
Gamereactor
nyheter
Control

Få Control gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Remedy sitt Control hadde et par tekniske problemer den første tiden klarte det ikke helt å kjempe mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice og Death Stranding om å bli det beste spillet i 2019, men siden den gang har finnene finpusset opplevelsen. Nå er det derfor en god del bedre, så du bør helt klart merke deg dette.

Akkurat som i sommer kan du få Control gratis på Epic Games Store frem til klokken 17 i morgen. Dette er standard-utgaven, så du får ikke med de kule utvidelsene, men om spillet imponerer går det jo an å kjøpe disse.

Control

Relaterte tekster

1
ControlScore

Control

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Remedy gjør atter en gang en meget god jobb når de blander superheltkrefter med en historie fylt med interessante personer i et fascinerende univers.

0
Få Control gratis på PC

Få Control gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden Remedy sitt Control hadde et par tekniske problemer den første tiden klarte det ikke helt å kjempe mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice og Death Stranding...

0
Control er gratis på PC

Control er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De av oss som er PlayStation Plus-medlemmer var heldige nok til å få den forbedrede utgaven av Control "gratis" fra første stund, og nå er det PC-spillere sin tur. For...Loading next content