Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Få en smak av det 31. århundre med Horizon-kokeboken

Boken, som inneholder over 60 oppskrifter, lanseres i april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har blitt vanlig at spill utvider sin historie ved å lansere offisielle kokebøker basert på oppskrifter og matvarer fra sine respektive verdener. Derfor får den postapokalyptiske fremtiden i Horizon nå samme behandling.

En Official Horizon Cookbook: Tastes of the Seven Tribes debuterer nemlig i april 2024. Den vil by på over 60 oppskrifter, og beskrivelsen av boken gir en forsmak på hvordan noen av disse kan se ut.

"I denne kokeboken finnes det en rett for enhver smak, fra krydret Fireclaw-gryte til velsmakende Bitterbrygget villsvin. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå deg vill i villmarken, for oppskriftene kommer med ekspertinnsikt i verden, menneskene og kokekunsten i det 31. århundre."

Boken kommer 2. april 2024, og du kan forhåndsbestille den på Amazon allerede nå for 34,99 dollar.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content