Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spec Ops: The Line

Få Spec Ops: The Line gratis til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yager Development overrasket store deler av spillverden da de slapp Spec Ops: The Line i 2012. I markedsføringen hadde de stor grad fokuserte på hvordan man kunne skyte vinduer, tak og lignende for å få ørkensanden til å rase ned over fiender, men det som virkelig overrasket folk var hvor god historien er i spillet. Nå får du mulighet til å oppleve dette helt gratis også.

For siden gratistilbudet på The Darkness II er over har Humble Store bestemt seg for å tilby PC-utgaven av Spec Ops: The Line i stedet. Som vanlig trenger du bare å klikke deg inn her for å få en kode. Tilbudet varer frem til klokken 18 på lørdag, så grip sjansen mens du har den.

Spec Ops: The Line

Relaterte tekster

Spec Ops: The LineScore

Spec Ops: The Line

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Spec Ops: The Line forteller en god historie, men lite engasjerende gameplay holder det tilbake. Robin har satt karakter...

2
Få Spec Ops: The Line gratis til PC

Få Spec Ops: The Line gratis til PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Yager Development overrasket store deler av spillverden da de slapp Spec Ops: The Line i 2012. I markedsføringen hadde de stor grad fokuserte på hvordan man kunne skyte...Loading next content