Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

FACEIT blir vertskap for Call of Duty Challengers i 2024

Tier 2-serien har fått et nytt hjem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FACEIT er kunngjort som ny operatør av Call of Duty Challengers -serien. Dette arrangementet, som fungerer som det andre nivået av konkurrerende Call of Duty, under Call of Duty League, vil nå bli arrangert og drevet av tredjepartsarrangøren for den kommende 2024-sesongen. FACEIT skal etter sigende også stå for driften av Elite Qualifiers for serien.

Når det gjelder Call of Duty Challengers -serien, har FACEIT uttalt at "turneringene ikke vil bruke hele FACEIT-teknologien, ettersom vi ikke har dypere integrasjon med spillet på samme måte som vi har med andre spilltitler."

Videre får vi vite at "turneringsopplevelsen vil være manuell og vil derfor ikke bli støttet av FACEIT Anti-Cheat. Vårt erfarne turneringsteam vil imidlertid ta sikte på å sikre en konsistent og kvalitetsmessig god opplevelse, slik det konkurranseorienterte CoD-fellesskapet er vant til."

Call of Duty Challengers FACEIT Anti-Cheat-turneringen starter senere denne uken, den 20. januar, med Challengers Cup, før den følges opp med den første Challengers Open en uke senere på den Boston Breach-drevne Major I.

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterte teksterLoading next content