Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead

Fanutviklet kampanje til L4D

Fem nye brett til zombie-spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valves annonsering av Left 4 Dead 2 bare ett år etter lanseringen av det populære samarbeidsspillet Left 4 Dead skapte furore på nettet, og fansen mente utvikleren burde slippe betraktelig mer ekstrainnhold til originalen før de skulle gå igang med en oppfølger. Dette resulterte blant annet i en gratis tilleggspakke, og nå har også fansen satt seg ned med utviklerverktøyet for å forlenge levetiden til det første spillet.

I Hate Mountains er utviklet av samme gjengen som lagde Portal Prelude, og inneholder fem nye baner som skal forseres for å overleve de infiserte hordene. En Left 4 Dead 2-kompatibel versjon er også på vei, men grunnet lang utviklingstid vil den ikke dukke opp helt ennå. Kampanjen kan lastes ned gratis på www.ihatemountains.com.

Left 4 Dead

Relaterte tekster

Left 4 DeadScore

Left 4 Dead

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Fire mennesker mot en koloni blodtørste zombier. Eneste sjansen til å overleve er å samarbeide, stole blindt på hverandre, og fungere som en enhet. Carl Thomas anmelder.Loading next content