Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

FaZe Clan vant sesong 4 av ECS

Det ble en jevn kamp mot Mousesports i finalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finalen i sesong 4 av Esports Championship Series fant sted i Cancún, Mexico i går, og det var FaZe Clan som stakk av med trofeet og premiepotten på 250 000 dollar.

I Gruppe A kjempet Fnatic, Mousesports, OpTic Gaming, og Luminosity Gaming om muligheten til å gå videre, og her var det Fnatic og Mousesport som stakk av med henholdsvis første og andreplass.

I Gruppe B, derimot, var det Astralis, FaZe Clan, Cloud9, og Team Liquid som konkurrerte om de gjenværende to plassene, og disse var det Astralis og FaZe som vant.

I semifinalen var det Mousesports mot Astralis og Fnatic mot FaZe. Mousesport sikret en plass i hovedfinalen med en 16-9 seier på Nuke-kartet mot Astralis.
FaZe dominerte Fnatic med en 16-7 seier på Overpass, og en 16-11 seier på Train.

Finalen var ekstremt jevn, med en 16-14 seier til Mousesport på Nuke, men de to resterende omgangene ble vunnet av FaZe med 22-18, og 19-17 på Mirage.

Var dette en passen konkurranse å avslutte året med?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ECS

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content