Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

FaZe-klanen rister på lederskapet sitt

E-sportsorganisasjonen har fått ny COO og CFO, samt president.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FaZe Clan har vært i overskriftene den siste tiden, ettersom esportsorganisasjonens ledere angivelig har solgt aksjene sine i teamet etter at det ikke klarte å finne et sted som et børsnotert selskap. Men til tross for at dette er tilfelle, har FaZe nå kunngjort noen få endringer i lederrollene i selskapet.

Som nevnt i en pressemelding har FaZe nå en ny COO og CFO, og en ny president, med de to første rollene som nå drives av Christoph Pachler, en person som allerede fungerer som teamets økonomidirektør. Og presidentrollen overtas av Erik Anderson. Begge vil fortsatt rapportere til FaZes administrerende direktør, Lee Trink.

"Disse utnevnelsene viser vårt fokus på å drive FaZe-virksomheten og merkevaren fremover, samtidig som vi sikrer en kostnadseffektiv tilnærming til driften av virksomheten på veien mot lønnsomhet", sier Lee Trink, administrerende direktør i FaZe Holdings, Inc.

For å legge til dette bekrefter FaZe at tidligere president og COO, Zach Katz, trekker seg fra begge rollene med denne prosessen som trer i kraft 31. mai 2023.

FaZe-klanen rister på lederskapet sitt
Photo: FaZe Clan


Loading next content