Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
film-anmeldelser

Seinfeld Sesong 9

Den niende og avsluttende sesongen av Seinfeld blir et følelsesladd farvel med vår favoritt sit-com. Jerry, George, Elaine og Cosmo Kramer takker for seg med den ene lattermilde episoden etter den andre.


Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Det ender vel opp med en lett blanding der de siste scenene av Seinfeld forsvinner i DVD-spilleren. Jerry, George, Elaine og Kramer har kommet til veis ende, etter 180 lattermilde og sarkastiske episoder. Sesong 9 er nærmest en ren hyllest til situasjonskomediens fans og trofaste skuespillere, det starter med et harselas med det norske kronesystemet og avsluttes med episoden med den klingende tittelen 'The Final'. I ettertid er dette faktisk den episoden som har fått mest negativ omtale gjennom hele seriens levetid. Kvaliteten i seg selv er ikke dårlig, men forventningene var enorme og fansen var ikke helt fornøyd. Skal du virkelig mimre så må du se den timeslange 'The Chronicles'. Her får vi et siste gjensyn med flere av de mest minneverdige Seinfeld-scenene.

Resten av sesongen bærer tydelig preg på at både manusforfattere og produsenter har fått fri tøyler til å leke med de herlige karakterene. Ellers sliter fortsatt George og Jerry med å finne den riktige kvinnen, som Jerry sier: "A man wants the same thing from his underwear that he wants from the woman in his life: a little bit of support and a little bit of freedom". Som alltid er DVD-boksen fullstappet med ekstramaterial og bonusklipp. Ikke den beste sesongen, men definitivt en verdig avslutting på en av tidenes fremste sit-coms.

Seinfeld Sesong 9
Seinfeld Sesong 9
Seinfeld Sesong 9
09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene