Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy IX

Final Fantasy IX er nå lansert på PlayStation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasi-skaperen Hironobu Sakaguchi har ofte sagt at Final Fantasy IX er det beste spillet i serien, og nå kan får han kose seg med det på en ny konsoll.

Første satte det europeiske sensurorganet PEGI en aldersmerking på et av de mest populære spillene i serien for PlayStation 4, og kort tid etterpå kunne Square Enix bekrefte nyheten. På toppen av det hele viser det seg at spillet slippes i dag. Dette dreier seg jo selvsagt mest sannsynlig om en port av klassikeren, ganske likt tilfellet med Final Fantasy VII i 2015.

Hvilke andre spill i serien skulle du gjerne sett på de nyeste konsollene?

Final Fantasy IX

Relaterte tekster

2
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ANMELDELSE. Skrevet av Nick Price

Square har med det siste FF-spillet til PSone prestert en verdig avslutning, i et brak av blendende flott grafikk og fengende dypt gameplay.

0
Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

Final Fantasy IX er ute til Android og iOS

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tirsdag kunne Square Enix annonsere at deres suverene Playstation-spill Final Fantasy IX har blitt sluppet til Android og iOS. Hvis du skulle synes at prisen er for høy...Loading next content