Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Final Fantasy XIV: Shadowbringers slippes i juli og får Nier-Raid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nier: Automata viste seg å være en av de mest positive overraskelsene i 2017, noe som nok er en av grunnene til at spillet har blitt referert til eller funnet sin vei til andre spill på flere måter. Denne gangen er det Final Fantasy XIV sin tur.

Final Fantasy XIV Fanfest har nemlig startet i Paris, og alt startet med et brak. Square Enix kunne nemlig ikke bare avsløre at Shadowbringers-utvidelsen som ble avduket i
november vil slippes den 2. juli, men at denne også kommer med et nytt Alliance Raid som Yoko Taro og Yosuke Saito har hjulpet til med. Da vil det selvsagt være veldig inspirert av Nier: Automata, noe som også reflekteres i navnet; YoRHa: Dark Apocalypse. Noe mer enn det ønsker de ikke å si for øyeblikket, men vi har uansett fått ganske mye. Du kan nemlig lære mer om den nye Gunbreaker-klassen, den harelignende Viera-rasen og annet som venter i utvidelsen i trailerene under.

HQ
HQ
HQ
Final Fantasy XIV: Shadowbringers
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Relaterte teksterLoading next content