Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses bytter skuespiller etter alvorlige anklager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden ble stemmeskuespilleren Chris Niosi anklaget for å blant annet ha seksuelt antastet noen, noe han nærmest bekreftet selv med en beklagelse på Tumblr. Kriminelle anklager har vist seg å være en karrieredreper i flere industrier gjennom årene, og nå har disse fått konsekvenser også.

Nintendo kan nemlig bekrefte at de har bestemt seg for å erstatte Niosis tolkning av Byleth i Fire Emblem: Three Houses og Fire Emblem: Heroes med en annen skuespiller som følge av disse anklagene. Foreløpig ønsker selskapet bare å avsløre at det er Zach Aguilar som vil overta rollen i Heroes, mens de fortsatt ikke kan si om samme mann får ansvaret for Three Houses også. Uansett vil endringene komme i en fremtidig oppdatering, så synes du Niosis gjør en god jobb bør du kanskje skynde deg å spille så mye som mulig før du plutselig hører en annen stemme.

Fire Emblem: Three Houses

Relaterte tekster

0
Fire Emblem: Three HousesScore

Fire Emblem: Three Houses

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fire Emblem: Three Houses er Nintendos forsøk på å kombinere Galtvort fra Harry Potter, adelskap-dramatikken fra Game of Thrones og turbaserte slag i én pakke.Loading next content