Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Fizzics Draftpour Beer Tap gjør en vanlig øl til et nitro-stil utkast

Og alt via USB-strøm.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bokser er praktiske. Det vet vi alle. Men bekvemmelighet slår ikke å få en drink helles fra en kran, og det er enda mer tilfelle med øl. Heldigvis har selskapet Fizzics laget en løsning kjent som Draftpour Beer Tap, med dette som en enhet som kan gjøre ethvert hermetisk øl til et utkast til øl, ved ganske enkelt å kjøre det gjennom tappesystemet.

For å få det til å fungere, er alt du trenger å gjøre å koble til enheten via USB-strøm, fylle den opp med enten en boks eller en flaske sprit (og vi mener bokstavelig talt sette flasken eller boksen som helhet i maskinen, og deretter bare trekke kranen og du har utkast øl på ... vel, trykk.

Hvis dette er noe som interesserer deg, kan du bestille en Draftpour Beer Tap i dag, i en av fire farger, og koster £ 119.

Fizzics Draftpour Beer Tap gjør en vanlig øl til et nitro-stil utkast
Dette er en annonse:


Loading next content