Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic skiller lag med Trymbi

Laget er på utkikk etter en ny supportspiller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fnatic er nok en gang på jakt etter en ny League of Legends spiller, ettersom den britiske esportsorganisasjonen har kunngjort at de har skilt lag med Adrian "Trymbi" Trybus.

Beslutningen om å gi slipp på Trymbi kommer etter en periode med usikkerhet, da det så ut til at Fnatic ville forlenge med den nysignerte spilleren, før de ga ham muligheten til å utforske andre muligheter.

Fnatic legger til: "Vi ønsker å presisere at vi 25. oktober ga Trymbis agent tillatelse til å utforske 2024 LEC-muligheter på hans vegne, med en klar forståelse av at en beslutning om å forlenge kontrakten hans ennå ikke var tatt.

"Vårt primære fokus under VM var å sikre at spillerne våre presterte på sitt beste, og vi ba om en sensitiv tilnærming til diskusjoner om spillerkontrakter. Den 29. oktober, etter at vi røk ut av Worlds, fikk Trymbi tillatelse til å utforske alternativene direkte.

"Vi gjorde alt vi kunne for å gi både Trymbi og agenten hans nok tid til å utforske mulighetene for neste år, og det ble gjort klart at Trymbi ikke ville være en del av 2024-troppen vår."

Med denne endringen i tankene har Fnatic og Trymbi bestemt seg for å gå hver sin vei, noe som betyr at laget vil lete etter en ny støttespiller, mens Trymbi leter etter et helt nytt lag.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content