Norsk
Gamereactor
nyheter
Foamstars

Foamstars bringer action i Splatoon-stil til PlayStation

Spillet kommer til nåværende og forrige generasjons PS-konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke eier en Nintendo Switch, kan du ikke virkelig oppleve noen av de flotte førstepartstitlene som er tilgjengelige på systemet, som det fargerike og morsomme Splatoon. Square Enix er klar over dette og har bestemt seg for å lage sin egen versjon av Splatoon-formelen for PlayStation-spillere å sjekke ut.

Dette 4v4 flerspillerspillet er kjent som Foamstars og gir spillere i oppgave å slå seg sammen og deretter slå et motstanderlag ved å bruke det som ser ut til å være en rekke sprø og rare verktøy og våpen som utmerker seg med å dekke gulvet og det omkringliggende nivået med farget skum. Det ser ut til å være veldig Splatoon-aktig i praksis, bortsett fra at det ser ut til å ha forbedret grafikk og ytelse takket være at spillet kun kommer til PlayStation-konsoller.

PlayStation Blog-artikkelen om spillet legger til: 'Foamstars fokuserer på å levere et nytt nytt syn på skytespillsjangeren, alt basert på konseptet "å delta i energiske skumkamper som alle kan plukke opp og spille.'"

Det fortsetter: "Skum brukes ikke bare til å angripe; skyt skum på bakken, og det vil bygge seg opp og endre terrenget. Et sentralt trekk ved denne tittelen er at bruken av skum er kreativ og allsidig. For eksempel kan spillerne bygge opp skumfestninger og skyte fiender fra toppen, surfe på skum for å krysse slagmarken, eller til og med bruke skum for å forsvare seg mot fiendens angrep."

Når det gjelder når Foamstars kommer til PS4 og PS5, har det ikke blitt bekreftet noen dato ennå.

HQ
Foamstars

Relaterte tekster

0
FoamstarsScore

Foamstars

ANMELDELSE. Skrevet av Olof Westerberg

Som Splatoon, men styggere og mindre underholdende.Loading next content