Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

Focus Home Interactive: "Både A Plague Tale og GreedFall var store suksesser"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av året har Focus Home Interactive utgitt en rekke spill, som ikke akkurat har helt samme produksjonsnivå som så mange andre utgivere, men allikevel har klar å høste både solide anmeldelser og gode salgstall.

Spesielt A Plague Tale: Innocence og det nye GreedFall har blitt utpekt som store suksesser for utgiveren, og dette forteller de mer om i en ny pressemelding via GamingBolt.

Selv om de ikke går i detaljer med hvor mye hver av de to spillene har solgt, så forteller de i uttalelsen at begge spillene har vært "tremendously succesful". Dessuten benytter de disse to spillene som eksempler på at Focus Home Interactives nåværende strategi fungerer.

Er du også glad for de spillene de utgir, som disse to, samt Vampyr, Call of Cthulhu og The Surge 2?

A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content