Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

For Honor kommer til PlayStation 5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har ikke akkurat lagt skjul på at de ønsker å bringe flere av de populære spillene sine til PlayStation 5 og Xbox Series, så kveldens annonsering bør ikke komme som et sjokk.

For som overskriften avslører vil For Honor komme til PS5 og Xbox Series. Disse utgavene vil by på bedre refleksjoner i vann, større detaljegrad på avstand, forbedrede skygger, oppgradert teksturfiltrering og ikke minst 4K/60FPS på PS5 og Xbox Series X (Series S må nøye seg med 1080p) når de blir klare når sesong fire starter tidlig i desember.

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content