Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken avslører alt du må vite om magi og kamper i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige torsdag ga PlayStation og Square Enix oss en trailer som viste og forklarte mer om Forspoken sitt parkoursystem og hvordan det gjør utforskning lettere og morsommere, men dette er ikke et spill hvor du bare kan traske rundt og se på den vakre naturen.

Derfor har vi nå fått en ny trailer som viser hvordan vi kan bruke ulike typer magi i kamp mot Forspoken sine mange forskjellige fiender. Man kan vel trygt si at de magiske ferdighetene fortsatt ser meget imponerende ut, samtidig som at de ulike tingene man kan gjøre med hver type pirrer nysgjerrigheten.

HQ
Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.

0
Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har alle vært der. Du har kjøpt et nytt spill, og du sitter der med høye forventninger til eventyret du skal oppleve. Men noe går galt. En feilmelding vises på...Loading next content