Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken byr på flerfoldige timer med ting å gjøre utenom historien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det som skiller de beste rollespillene fra resten er ofte hva man kan finne på utenom historien, noe utviklerne i Luminous Productions er godt kjent med på grunn av Final Fantasy. Derfor er det ikke rart at Square Enix sitt kommende storspill vil la oss gjøre ganske mye annet når lysten på mer historie ikke er på topp.

Som forventet har vi jo fått en ny trailer for Forspoken, og denne gangen er fokuset på hva man kan finne på i vakre og mystiske Athia. Her snakker vi ikke om noe grensesprengende nytt, men å oppdage spesielle monumenter, fullføre utfordringer som tar deg tilbake i tid, bruke magi på spesielle måter, ta en drøss med bilder, bli kjent med kattelignende skapninger, få midlertidige oppgraderinger med et terningaktig spill kalt Partha og selvfølgelig beseire veldig sterke fiender. Kort sagt blir det tydeligvis mye å fylle tiden med i Forspoken fra og med den 24. januar.

HQ
Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.

0
Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

Forspoken krever mye plass på PlayStation 5

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har alle vært der. Du har kjøpt et nytt spill, og du sitter der med høye forventninger til eventyret du skal oppleve. Men noe går galt. En feilmelding vises på...Loading next content