Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NHL 21

Første gameplaytrailer fra NHL 21

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om nøyaktig en måned, den 18. oktober, kommer NHL 21 til PlayStation 4 og Xbox One. EA har allerede bekreftet at det ikke er snakk om noen oppgraderinger til neste generasjon i år, men at vi i 2021 kan se fram mot et kraftig oppgradert hockey-spill til PlayStation 5 og Xbox Series X (og forhåpentligvis PC).

Det betyr ikke at de har slurvet med årets oppdatering, som har flere spillmessige nyheter som blant annet omarbeidet AI, samt desperate redninger fra målvaktene. Du kan lese mer om dette på EA.com, og nedenfor finner du den første gameplaytraileren fra NHL 21.

HQ

Relaterte tekster

0
NHL 21Score

NHL 21

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har igjen knytt på seg skøytene, og tatt turen ut på den virtuelle isen.

0
NHL 21 kommer ikke før i oktober

NHL 21 kommer ikke før i oktober

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

August og september er vanligvis de store månedene for EA Sports, og da slippes først Madden NFL, deretter FIFA så NHL. Men i år blir det annerledes og EA förklarer nå på...Loading next content