Norsk

Velkommen til Gamereactors forum

Et fantastisk community for likesinnede spillinteresserte. Her kan du blogge, diskutere fritt, eller kommentere redaksjonens tekster.

Før du poster første gang ber vi om at du tar en titt på vårt reglement. Du finner en forkortet versjon nederst på denne siden.

Bli medlem
Utvalgte Nyeste kommenterte

-Det meste som ikke er tillatt på andre forum er heller ikke tillatt her. Vis folkeskikk og følg nettikette og forumettikette, så vil vi alle komme godt overens.
-Det er kun tillatt å ha én brukerkonto på nettsiden.
-Benytt forståelig språk. Skriv på norsk og unngå støtende ord og uttrykk.
-Piracy, chipping og all annen form for brudd på regler om opphavsrett er forbudt diskutert, oppfordret til eller linket til i forumet.
-Rasisme, personangrep og trakassering er ikke tillatt.
-Spam og andre uønskede aktiviteter vil medføre advarsler fra moderasjonen og/eller utestengelse fra Gamereactor.

Følger du disse enkle retningslinjene vil du bli tatt godt imot og vi garanterer deg et hyggelig opphold og mange nye venner. For å lese det fulle reglementet for forumet og nettsiden se her.

Har du spørsmål eller lurer på noe for å komme igang med forumet, ta kontakt med en av våre moderatorer. Du finner en liste over disse i kolonnen til høyre på denne siden. Moderasjonen kan også kontaktes på mail, [email protected].

Moderatorene vil ikke inngå diskusjon på forumet med brukere som er bortvist derfra. Har du blitt utestengt fra siden og ønsker å diskutere denne avgjørelsen ber vi om at du tar dette opp på mail.

Vær oppmerksom på at utestengelser kan gjøres for kortere eller lengre perioder og at du er tillatt å komme tilbake når denne perioden er utgått. Ta kontakt med moderasjonen på mail for å få vite for hvor lang tid du er blitt bortvist.

/Tor Erik Dahl, sjefredaktør