Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 4

Forza 4-spillere utestengt fra XBL

Tidlige søndagskjørere sperret fra Xbox Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å hindre piratkopiering har Microsoft og spillutvikler Turn 10 kjørt en stram linje rundt lanseringen av Forza Motorsport 4. Faktisk så stram at en rekke brukere fra hele verden nå mener de har blitt urettmessig stengt ute fra Xbox Live.

Microsoft og Turn 10 har hele tiden vært klare på at de ville stenge ute brukere dersom de registrerte Forza 4-spilling før lanseringsdagen, og selv om de fortsatt holder fast ved denne strategien har Turn 10 forklart at de nå ser nærmere på hvert tilfelle, for å slå fast at ingen har blitt utestengt uten grunn.

På spillets offisielle forumsider skriver nemlig Turn 10 følgende:

- Vi undersøker påstandene fra en gruppe Forza 4-spillere som mener de har blitt grunnløst utestengt fra Xbox Live. Vi ser svært alvorlig på piratkopiering og vil undersøke hvert tilfelle i tur og orden. Hvis vi finner konti som har blitt feilaktig utestengt gjenoppretter vi tilgangen.

Hvorvidt Turn 10 og Microsoft har vært for raske ute med pekefingeren, eller om de utestengte spillerne kjemper en tapende kamp, gjenstår imidlertid å se.

Forza Motorsport 4

Relaterte tekster

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Rutinerte Turn 10 har overgått seg selv med et spill som oser av luksus og bilglede, mens det skrenser inn som den ubestridte nye kongen av racingsimulatorene...Loading next content