Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Forza Horizon 4 tar turen til Norge i fan-laget trailer

Sannsynligheten for at Forza Horizon 4 faktisk finner sted i Norge er veldig liten, men det ser unektelig himla kult ut!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En youtuber ved navn The Racing Monkey gleder seg litt vel mye til Forza Horizon 4, og har tatt saken i egne hender. Han har nemlig laget en egen trailer for spillet, og har valgt å sette spillet til Norge! Det stemmer at vi har noen rimelige spektakulære veier og baner, men at Forza Horizon 4 kommer til å finne sted her er nok heller usannsynlig. Hadde vært kult da!

Du kan se traileren her.

Hvor synes du neste Forza Horizon burde foregå?

Forza Horizon 3

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content