Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Frank Reynolds fra It's Always Sunny dreper Sarah i denne versjonen av The Last of Us

Det er ikke historien Naughty Dog vil at du skal kjenne til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som om Naughty Dog har løyet, for det nevnes ikke på noe tidspunkt i The Last of Us eller TV-serien at It's Always Sunny in Philadelphias Frank Reynolds hadde så stor innvirkning på historien.

Men som vi tydelig kan se i eli_handle_b.wavs siste YouTube-video, var Frank både direkte involvert i dødsfallet til Joels datter Sarah, han hjalp til med å drepe en haug med klikkere og uten tvil hadde større innvirkning på redningen av Ellie fra Firefly-gruppen enn Joel hadde.

Ta en titt på den morsomme videoen nedenfor for å se hvordan den ikoniske sitcom-karakteren passer inn i Naughty Dog sin postapokalyptiske verden.

The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content