Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Déraciné

FromSoftware sitt Déraciné har fått lanseringsdato

Souls-studioet viser frem VR-tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Déraciné ble først avduket på E3 i år, og er FromSoftware sitt første steg ut i VR-verdenen. Spillet kommer til et PSVR-headsett nær deg den 6. november.

Det Hidetaka Miyazaki-regisserte prosjektet lages i samarbeid med Sony sitt Japan Studio, og ser ut til å være et relativt tradisjonelt VR-spill hvor spillere for utforske verden etter hvert som historien skrider frem.

I pressemeldingen står det at spillere trer inn i rollen som en "unseen faerie in a secluded boarding school,", og kommer til å "move around in frozen time, collecting various bits of information that serve to unfold an overarching mystery."

En flunkende ny trailer akkompagnerte lanseringsdatoen, og du kan se den nedenfor. Hva synes du så langt om VR-prosjektet til FromSoftware? Tror du det blir så rett frem som de hevder?

HQ
Déraciné

Relaterte tekster

0
FromSoftware avduker Déraciné til PSVR

FromSoftware avduker Déraciné til PSVR

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sekiro: Shadows Die Twice viste seg å ikke være den eneste overraskelsen FromSoftware hadde å komme med på årets E3. Under Sonys pressekonferanse i natt avduket det...Loading next content