Norsk
Gamereactor
nyheter
Into The Breach

FTL-skapernes neste spill annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FTL: Faster Than Light betraktes av mange som et av de første spillene som virkelig startet "indiebølgen", så det skal bli interessant å se hva gjengen i Subset Games får til med sitt neste prosjektet.

Det vil nemlig være et turbasert strategispill kalt Into The Breach. Spillet finner sted flere år i fremtiden hvor romvesener har utryddet store deler av menneskeheten. Det er nå opp til deg, med hjelp fra enorme roboter, å beskytte siste rest av menneskene. Vi kan altså trygt si at Subset nok har tatt litt inspirasjon fra Pacific Rim med det grunnleggende konspetet.

Ulikt den filmen vil dog oppdragene og områdene endre seg fra gang til gang. De er nemlig automatisk generert. Kombiner dette med utallige måter å endre robotene du kontrollerer på og tidsreise, så har du noe som på papiret høres meget interessant ut.

De har også ekstra gode nyheter for FTL-fans, for Ben Prunty vil stå for musikken i spillet, mens Chris Avellone (kjent for blant annet Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity, og Planescape: Torment) står for historien. Du kan få en smakebit på hva som venter i traileren og skjermbildene under. Hvor lenge vi må nøye oss med disse smakebitene vet vi ikke, for Subset sier bare at spillet vil slippes "når det er klart".

HQ
Into The Breach
Into The BreachInto The BreachInto The BreachInto The Breach

Relaterte tekster

2
Into The BreachScore

Into The Breach

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har blitt mech-pilot, og prøver desperat å redde hele tidslinjer fra tilintetgjørelse. Lykkes han, eller er fienden rett og slett overlegen?

0
Into The Breach kommer ut neste måned

Into The Breach kommer ut neste måned

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Subset Games, studioet bak det enestående FTL: Faster Than Light, har nettopp kunngjort lanseringsdatoen for deres nye spill, Into The Breach. Studioets andre tittel er...

1
FTL-skapernes neste spill annonsert

FTL-skapernes neste spill annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FTL: Faster Than Light betraktes av mange som et av de første spillene som virkelig startet "indiebølgen", så det skal bli interessant å se hva gjengen i Subset Games får...Loading next content