Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
hardware-tekster

Test: Cyber Snipa S.W.A.T. mus!

Det er ikke så lenge siden vi kunne se annonseringer fra Cyber Snipa og jeg tenkte at disse produktene skulle være interessante å teste ut. Ikke mange dagene etter var en fet eske kommet med posten og undertegnede gikk i gang med å teste.

  • Tekst: Børge Fjeld

Som dere sikkert vet har jeg i løpet av våren og sommeren testet en haug med muser. Noen gode, mens andre ikke fullt så gode. I dag skal jeg se nærmere på Cyber Snipas S.W.A.T. lasermus som faktisk designmessig ser ganske stilig ut. Nå håper jeg bare på at jeg ikke blir like lurt som jeg ble med Saiteks GM3200 hvor designet var überflott, mens brukervenneligheten var elendig.

Det er sikkert mange av dere som ikke har hørt om Cyber Snipa og undertegnede melder seg på i den klubben inntil jeg så annonsen på siden. Nå er jeg blitt litt klokere og funnet ut at kvaliteten på disse produktene fra Cyber Snipa faktisk er bra og det gjør at jeg åpnes enda mer opp for nye produkter.

S.W.A.T. står for Special Weapons And Tactics og det første som møter meg er en veldig stilig mus med fine linjer og knapper på rett plass. I tillegg ligger den veldig godt i hånden min. Musehjulet flyter behagelig og sideknappene akkurat passe harde, men når jeg kommer til knappene på toppen av musen blir jeg litt skuffet (i hvert fall hva jeg er vant med fra Logitechs G5 mus). Knappene var harde å trykke ned og sørget flere ganger for at musen kom ut av posisjon ved Battlefield 2-spillingen min. Som sniper skal det ikke mye til for å bomme. Det er ikke snakk om mange milimeteren før siktet er helt på jordet. Med disse knappene skjedde det titt og ofte at jeg mistet siktet og bommet på målet mitt. Hadde det bare ikke vært for de harde knappene, hadde denne musen mer eller mindre gitt Logitech G5 konkurranse helt til døren, men det gjør den ikke nå.

Foruten dette er musen akkurat slik jeg kunne ha tenkt meg, både med lang kabel, god oppløsning på 800/1600 dpi og 6600 frames i sekundet, noe som absolutt er godkjent. I tillegg kan du via programmet som følger med musen stille den inn akkurat slik du vil og det gjør den også fin å bruke til både spilling og arbeide. En annen ting som må nevnes er on-board minnet som gjør at du kan programmere musen den ene gangen og om du kobler den til en annen PC, husker den innstillingene.

Alt i alt er dette en god mus, hadde det ikke vært for de harde knappene, hadde musen fått en høy karakter og havnet i samme bås som Logitechs G5 mus, men slik er det ikke og jeg kan ikke annet enn å sette en sterk syver. Selvsagt går det sikkert an å venne seg til knappene, men når du fra før av er vant til myke knapper på G5, så skal det litt til å bli glad i en mus med harde knapper - i hvert fall om du spiller sniper. Det er en ting som er verdt å nevne - prisen på musen er kun 295 og du får i aller høyeste grad masse for pengene...

Ønsker du å kjøpe Cyber Snipa produkter, så skal du sjekke ut nettsidene til Microplex.no

Ønsker du mer info om Cyber Snipas produkter, klikker du deg her

Cyber Snipa S.W.A.T.
Cyber Snipa S.W.A.T.
Cyber Snipa S.W.A.T.
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Stilig design, masse programmerbare knapper, lang ledning, masse for pengene.
-
Harde knapper på toppen av musen.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene