Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Gambit Esports vinner IEM Katowice 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nok en stor turnering har konkludert i 2021 Counter-Strike: Global Offensive-kalenderåret og denne ser Gambit Esports ta seieren på Intel Extreme Masters Katowice 2021.

Etter noen ukers konkurranse har turneringen konkludert, hvor Gambit slo Virtus.pro 3-1 i finalen og tar med seg $400,000 hjem. Finalekampene var nokså ensidige der V.P vant på første kart, før Gambit dominerte og vant de neste to kartene 16-6 og 16-4. På det siste kartet var det jevnere, der Gambit vant 16-12 og endte med turneringsseieren.

Neste event på CS:GO-fronten blir ESL Pro League Season 13, og det blir spennende å se om Gambit klarer å prestere like bra der.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Intel Extreme Masters

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content