Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 2

Gamereactor-biler i Forza 2

Martin og Mads reklamerer for GR!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som dere sikkert vet er jeg inne mellom innom forumet og ser om det er noe jeg kan svare på og i dag kom jeg over en tråd som virkelig fanget oppmerksomheten min -> den ultimate Forza motorsport 2-tråden og her er har det vært stor aktivitet den senere tiden. Det som virkelig fanget oppmerksomheten min var to brukere - Martin Sollien aka The Heretic og Mads Kristiansen aka Levaiathan. De har stylet opp to meget lekre Gamereactor-biler og da kunne jeg ikke dy meg enn å presentere de her i Gamereactor. Jeg er nok en gang imponert over hvordan dere reklamerer for Gamereactor og synes dere fortjener ære for det...

Tusen takk Martin og Mads!

Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 2

Relaterte tekster

Forza Motorsport 2Score

Forza Motorsport 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Gamereactors egen racingspesialist har tynt sin egen bil, Nissan 350Z, i Microsofts etterlengtede oppfølger, og forteller nøyaktig hvordan spillet virkelig er...!Loading next content