Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Gamereactor-leser donerer New 3DS til barn med kreft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har alle hørt historien om han fyren fra Verdal som har vunnet milliongevinst i Lotto to ganger. Nå har noe lignende skjedd (dog i mindre skala) hos Gamereactors spanske avdeling, der én og samme bruker vant en flunkende ny New Nintendo 3DS XL Majora's Mask 3D Edition to ganger på rad.

Med tanke på den fine premien deltok svært mange i begge konkurranser, og sannsynligheten for at samme vinner skulle bli tilfeldig trukket ut to ganger var derfor meget liten. Dette bet også publikum seg merke i, og beskyldningene om korrupsjon og en rigget trekning dukket fort opp.

Den slags driver vi naturligvis ikke med her i Gamereactor, og våre spanske kolleger tok også raskt kontakt med vinneren, som går under navnet YedaiJamao på Twitter, for å høre om han godtok en ny trekning. Det gjorde han ikke, men dette var ikke av egoistiske årsaker.

Grunnen var heller at han allerede hadde bestemt seg for å donere den andre konsollen til Juegaterapia Foundation, som hjelper kreftsyke barn i Spania med å få en litt bedre hverdag.

Konsollen er dermed på vei til et barn som fortjener litt glede. En utrolig vakker gest spør du oss! Et symbol på hvilke flotte lesere Gamereactor har på tvers av hele Europa.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Relaterte tekster

4
Nydelig teaser for Majora's Mask-filmen

Nydelig teaser for Majora's Mask-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det mørke Zelda-spillet The Legend of Zelda: Majora's Mask fra 2000 er en favoritt for mange, og nå har vi snublet over en fanfilm som ser ut til å kunne bli veldig god....

6
Siste sjanse til å vinne Majora's Mask 3D

Siste sjanse til å vinne Majora's Mask 3D

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor har sammen med Nintendo og Bergsala gleden av å gi bort et eksemplar av det fantastiske Majora's Mask 3D Special Edition til hele tre heldige vinnere. Pakken...

0
Zelda-produsenten spiller Majora's Mask 3D

Zelda-produsenten spiller Majora's Mask 3D

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nntendo har sluppet en video som viser selveste Zelda-produsent Eiji Aonuma i full gang med å spillet The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Sjekk hvordan det går for ham...Loading next content