Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactors store julekalender 2022: Luke 5

Hva skjuler seg bak den femte luken?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er 5. desember og vi har nok en godbit på lur i vår store julekalender. Bak dagens luke finner vi to Pokémon TCG-relaterte premiepakker gitt av Mi5 der den største består av én Silver Tempest Elite Trainer Box som inneholder åtte boosterpakker og kortbeskyttere samt litt andre ting som kommer godt med i spillet, i tillegg legger vi med fem Silver Tempest-boosterpakker til og to V Battle Decks. Den mindre premiepakken, andrepremien om du vil, inneholder to V Battle Decks og fem Silver Tempest-boosterpakker.

Alt du trenger å gjøre for muligheten til å vinne en av disse pakkene er å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

Hvilken av de ni Pokémon-generasjonene synes du er den beste, og hvorfor?

Gamereactors store julekalender 2022: Luke 5

Vi lar alle konkurransene i årets julekalender stå åpne frem til vinnerne er annonsert en gang etter jul, så det er bare å delta i vei.



Loading next content