Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactors store julekalender 2022: Luke 8

Ny dag, ny luke!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er 8. desember og tid for å åpne den åttende luken. Hva er det som skjuler seg bak den?

Bak dagens luke finner vi et sett med Creative Sensemore Air-ørepropper. Disse skilter med innebygd Sensemore-teknologi som fungerer som en hørselsforsterker og gjør lyder i omgivelsene høyere - vanndråper eller en samtale i et støyende rom - sånn at du kan høre verden rundt deg høyt og tydelig. Sammen med andre praktiske muligheter - omgivelsesmodus, aktiv støykansellering, opptil 35 timer med total spilletid, Bluetooth 5.2 og IPX5-sertifisering - får du en større opplevelse av verden i all slags vær, og du har engasjerende lyd med deg hele dagen.

Premien er gitt av Related og har en verdi på om lag 1000 kroner og alt du trenger å gjøre for å vinne er å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet (bruk gjerne bilder om du ønsker det):

Hva er den ultimate juletradisjonen for deg?

Lykke til!

Gamereactors store julekalender 2022: Luke 8

Vi lar alle konkurransene i årets julekalender stå åpne frem til vinnerne er annonsert en gang etter jul, så det er bare å delta i vei.

Tidligere luker:
Luke 1
Luke 2
Luke 3
Luke 4
Luke 5
Luke 6
Luke 7Loading next content