Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War

Gears of War saksøkes for bruken av Cole Train

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For tre år siden saksøkte Lindsay Lohan Rockstar siden hun mente at de hadde brukt utseendet hennes i markedsføringen av Grand Theft Auto V. Nå har tiden kommet for et liknende søksmål mot Gears of War.

For det er tydeligvis ikke alle som mener at figurene i Gears of War-serien har urealistiske proposjoner. TMZ kan nemlig melde at Lenwood Hamilton nå saksøker Epic Games og Microsoft for bruken av Augustus Cole, bedre kjent som Cole Train, i Gears of War-serien.

Hamilton mener at Cole åpenbart er basert på han. Begge er mørkhudede, og bruker spesielle hodeplagg, armbånd og gulltenner. Som om det ikke var nok hevder han at Epic Games har kopiert stemmen hans i spillet, noe en analyse visst nok kan bevise.

Det siste "beviset" han har er at han er en gammel bekjent av Cole sin stemmeskuespiller, Lester Speight. De to skal ha diskutert å lage en liknende spillfigur i fortiden, noe han nå hevder at Speight har tipset Epic om.

Hvilke figurer har du tenkt å saksøke spillskapere for å ha brukt deg som modell i?

Gears of War

Relaterte tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Gears of War er så bra som vi hadde håpet. En overveldende og lekker actionfest med masse fet grafikk og skumle monster!Loading next content