Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War

Gears of War-musikken remastres og slippes på vinyl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Coalition og Laced Records har annonsert at musikken fra den originale Gears of War-trilogien remastres og slippes på vinyl. Bokssettet som inkluderer hele seks plater i hver sin sleeve inkluderer 89 spor fra Gears of War, Gears of War 2 og Gears of War 3. De leveres også i en stilig samlerboks med den ikoniske hodeskallen på.

De har nå åpnet for forhåndsbestillinger og hvis du er interessert kan du sikre deg et eksemplar here. Er du interessert i å høre på Gears of War-musikken, men ikke interessert i å ha den i fysisk format, er den også tilgjengelig på blant annet Spotify, Apple Music, iTunes og Amazon.

Gears of War

Relaterte tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Gears of War er så bra som vi hadde håpet. En overveldende og lekker actionfest med masse fet grafikk og skumle monster!Loading next content