Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears Tactics

Gears Tactics er ferdig og viser fem kule ting

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utsettelsene har ikke akkurat latt vente på seg den siste tiden, men det bare tre uker til den planlagte lanseringen har ikke Splash Damage tenkt å stoppe kampen mot Locust.

Nå kan ikke utviklerne bare fortelle at Gears Tactics er ferdigutviklet og klart for utsending. De har også gitt oss en ny trailer fra spillet som viser fem av de mest "badass" tingene vi kan gjøre når det lanseres til PC den 28. april. Disse tingene er at:


  • Spillet akkurat nå er spesielt utviklet for PC, noe som skal bety fremragende ytelse, perfekte oppsett for tastatur og mus og mer.

  • Vi får spille som Gabriel "Gabe" Diaz, Kait sin far, siden spillet finner sted tolv år før Gears of War, noe som også betyr at vi får en nærmere titt på hvordan ting var før Marcus begynte å gå berserk.

  • Ukkon, locustene sine genetiker, er den store slemmingen i spillet. Dermed kan vi forvente å treffe på noen av kreasjonene hans som ikke finnes i de andre spillene.

  • Selv uten mikrotransaksjoner i spillet er det utrolig mange tilpasningsmuligheter som lar oss gjøre vår egen karakter helt unik med modifisering av både utseendet, våpnene og ferdighetene.

  • Det er mulig å utføre noen helt absurde henrettelser som tar kameraet nærmere for å virkelig se hver eneste detalj.

HQ
Gears Tactics

Relaterte teksterLoading next content