Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo lanseres på Xbox neste måned

The Evil Within- og Hi-Fi Rush-skapernes spøkelsesjakt i Tokyo blir endelig tilgjengelig på Microsofts nyeste konsoller i mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ghostwire Tokyo var en av to Bethesda-spill (det andre var Deathloop) som ble lansert som konsolleksklusiver for PlayStation til tross for at Microsoft eide Bethesda. Dette var et resultat av at Sony hadde en avtale skrevet før Microsoft kjøpte den enorme utgiveren.

Men Deathloop ble sluppet for Xbox Series S/X i fjor høst, og nå er tiden inne for Ghostwire Tokyo. Ifølge en tweet fra den offisielle kontoen vil spillet bli utgitt på Xbox Series S/X (og Game Pass) sammen med en massiv oppdatering 12. april. Denne oppdateringen kalles The Spider's Thread, og vil også bli tilgjengelig på PC- og PlayStation 5-versjonene av spillet, og tilbyr mye nytt innhold som nye områder å utforske, nye fiender og generelle forbedringer.

Noe å se frem til, kanskje?

https://twitter.com/playGhostwire/status/1636019610909540352

HQ
Ghostwire Tokyo

Relaterte tekster

4
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Om du liker tanken på å gjøre det trailerene har vist i noen timer kan du glede deg. Er du ute etter noe mer kan pengene brukes på andre spill.Loading next content