Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo utsettes også til 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enkelte utsettelser kommer overraskende på, mens andre venter man nærmest bare på siden spillene har forsvunnet under radaren. I dag har vi fått et eksempel på sistnevnte.

For mens Bethesda har gitt oss en god del informasjon om Arkane sitt Deathloop den siste tiden har vi ikke hørt et pip fra Tango Gameworks sitt Ghostwire Tokyo, noe det selvsagt er en grunn til. The Evil Within-skaperne bekrefter nemlig endelig at Ghostwire Tokyo har blitt utsatt til gang i starten av 2022. Dette skyldes enkelt og greit at de trenger mer tid i disse pandemidager for å finpusse opplevelsen til det nivået både utviklerne, Xbox Game Studios og PlayStation ønsker.

Ghostwire Tokyo

Relaterte tekster

4
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Om du liker tanken på å gjøre det trailerene har vist i noen timer kan du glede deg. Er du ute etter noe mer kan pengene brukes på andre spill.Loading next content