Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo varer opptil 40 timer for den som vil gjøre alt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne Eirik dele sitt førsteinntrykk av Ghostwire Tokyo etter å ha spilt de første to kapitlene. Spillet slippes den 25. mars til PC og PlayStation 5 og er et actionskrekkspill med en ganske åpen verden å utforske, og det virker som at den byr på mye å finne på.

I et intervju med WCCFTech avslører spillets regissør Kenji Kimura og produsent Masato Kimura at en vanlig gjennomspilling av eventyret tar omtrent 15 timer, men for de som vil gjøre alt regner duoen med at man vil trenge 30-40 timer. Med tanke på at Eirik fikk skvist ut åtte timer bare av de første to kapitlene, er det ikke vanskelig å tro på det i det hele tatt.

Ghostwire Tokyo

Relaterte tekster

4
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Om du liker tanken på å gjøre det trailerene har vist i noen timer kan du glede deg. Er du ute etter noe mer kan pengene brukes på andre spill.Loading next content