Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War

God of War selger nesten like bra som Spider-Man

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i fjor bekreftet Marvel og Sony ryktene om at Spider-Man hadde solgt over 20 millioner eksemplarer på PlayStation 4, noe som mest sannsynlig gir det en andreplass på listen over bestselgende PS4-spill. Nå virker det som om vi har fått en ny tredjeplass også.

For samtidig som at Sony avslører at God of War kommer til PC den 14. januar får vi også vite at spillet har solgt over 19, 5 millioner eksemplarer. Det gjøres fullstendig klart at dette er solgte eksemplarer, så de som har spilt det takket være PlayStation Plus Collection regnes ikke med. Dermed går det forbi Uncharted 4: A Thief's End sine rundt 17 millioner som var forrige offisielle tall.

God of War

Relaterte tekster

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Kratos og Atreus sitt første eventyr har ikke bare satt en ny standard for God of War-serien, men for spill generelt.Loading next content