Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chrono Trigger

God of War-designers tolkning av Chrono Trigger-karakterer får oss til å drømme om en remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony Santa Monica-designer Raf Grassetti, som blant annet står bak Kratos' redesign i det nyeste God of War, liker å bruke fritiden sin på å forestille seg hvordan andre karakterer fra andre spillunivers kunne sett ut om de ble gjenskapt til nye spill.

Han har blant annet gjort nytolkninger av diverse Pokémon og Star Fox-karakterer, og nå er det Chrono Trigger sin tur. Nærmere bestemt har han skapt nye designs av Crono og Glenn, og alt tyder på at han kommer til å fortsette, og at Robo er neste.

Dette gir oss en idé om hvordan en remake av Chrono Trigger kunne ha sett ut. Er det noe du kunne tenkt deg selv? Sjekk ut bildene nedenfor.

Du kan se flere av Grassettis verk ved å besøke hans Twitter-konto.

Chrono Trigger
Chrono Trigger
Chrono Trigger

Relaterte tekster

2
Musikk i fokus: Chrono Trigger

Musikk i fokus: Chrono Trigger

ARTIKKEL. Skrevet av Tommy Johnsen

RPG-klassikeren Chrono Trigger ble neddrysset av fantastisk musikk fra en annen verden. Vi ser litt nærmere på disse fabelaktige tonene.

2
Chrono Trigger er nå på PC

Chrono Trigger er nå på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har Square Enix blitt stadig ivrigere på å få noen av de klassike konsollspillene sine over til PC, og da gjerne i form av overraskelseslanseringer. Nå er...Loading next content