Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfall blir også gratis på PC sammen med Prison Architect

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På onsdag bekreftet Sony at blant annet Godfall: Challenger Edition vil lanseres som et "gratis" PlayStation Plus-spill, og det blir ikke den eneste plassen vi kan få Gearbox og Counterplay sitt spill uten å betale en krone.

Epic Games har avslørt hvilke to spill som overtar gratisspill-plassene til Dead by Daylight og while True: learn() klokken 17 neste torsdag, og det er altså Godfall: Challenger Edition og Prison Architect som får den æren. Atter en gang er det greit å nevne at denne utgaven av Godfall kun gir tilgang til endgame-innholdet, så ønsker du å oppleve historien må lommeboken åpnes.

Godfall

Relaterte tekster

2
Godfall kommer til PS4 i august

Godfall kommer til PS4 i august

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden kom det frem at Godfall var blitt aldersmerket på PlayStation 4. Under Gearbox-presentasjonen på E3 ble det offisielt avslørt at spillet slippes på...Loading next content