Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfall til PlayStation 4 har blitt aldersmerket av PEGI

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Godfall ble annonsert som et konsolleksklusivt spill til PlayStation 5 (utover PC-versjonen, alstå) og i lanseringstraileren i november fremgikk det at det var tidseksklusivt til den 12. mai. Mens mange kanskje tenkte at det kunne bety en lansering til både Stadia og Xbox før eller siden - så virker det som at det første formatet utover PlayStation 5 blir... PlayStation 4.

PEGI har nemlig aldersmerket en PlayStation 4-versjon som enda ikke er blitt annonsert, hvilke også er litt overraskende med tanke på at utviklerne sa i et intervju hos Official PlayStation Magazine (via Resetera) at det ikke skulle komme noen PlayStation 4-versjon eller cross-gen overhodet ettersom spillet er skreddersydd for PlayStation 5. Kanskje grunnen til at de tilsynelatende har ombestemt seg er fordi PS5-produksjonen har vært begrenset på grunn av Covid-19.

Godfall

Takk, TwistedVoxel

Relaterte tekster

2
Godfall kommer til PS4 i august

Godfall kommer til PS4 i august

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden kom det frem at Godfall var blitt aldersmerket på PlayStation 4. Under Gearbox-presentasjonen på E3 ble det offisielt avslørt at spillet slippes på...Loading next content