Norsk
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfall: Ultimate Edition vist frem på Xbox Series X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Godfall ble sluppet på Epic Games Store og PlayStation 5 i 2020, men relativt nylig ble det bekreftet til Xbox i en såkalt Ultimate Edition, som også kommer til Steam. Godfall: Ultimate Edition lanseres 7. april og nå har utvikleren Counterplay Games og Gearbox sluppet over ni minutters gameplay fra denne actionfylte tittelen.

Om du ikke har spilt Godfall ennå kan det beskrives som et loot-drevet eventyr som utspiller seg i en high fantasy-verden. Det støtter co-op for opptil tre spiller og fokus ligger på nærkamp, det har også en rekke tilpasningsmuligheter å by på.

Xbox Series-versjonen får et par ekstra funksjoner som Dolby Vision og Variable Refresh Rate. Spillet selges dessuten med en ganske generøs rabatt ved lanseringen, så du sparer noen kroner på å være tidlig ute om du tror dette er noe for deg.

HQ
Godfall

Relaterte tekster

2
Godfall kommer til PS4 i august

Godfall kommer til PS4 i august

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden kom det frem at Godfall var blitt aldersmerket på PlayStation 4. Under Gearbox-presentasjonen på E3 ble det offisielt avslørt at spillet slippes på...Loading next content