Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High utsatt til august

Utryddelsen av dinosaurene har blitt skjøvet tilbake nok en gang for å unngå Street Fighter 6, Diablo IV og Final Fantasy XVI.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på at vi knapt hadde hørt noe om Goodbye Volcano High etter at det ble forsinket til 2022 var det langt fra overraskende da Ko_op kunngjorde at det hadde utsatt spillet igjen til "sommeren 2023" forrige november. Tre måneder senere virket studioet selvsikkert da det kunngjorde at spillet skulle lanseres 15. juni. Det viser seg at kometen tar enda en omvei.

De kanadiske utviklerne bekrefter at Goodbye Volcano High har blitt forsinket til 29. august. Dette er ikke bare fordi de trenger mer tid til å polere opplevelsen, men de legger ikke skjul på at det å gå opp mot giganter som Street Fighter 6, Diablo IV og Final Fantasy XVI heller ikke ville være ideelt. Jeg håper de vet at dette betyr at det kule spillet vil lanseres rundt samme tid som Armored Core VI: Fires of Rubicon, Sea of Stars, Baldur's Gate III, Lies of P, Starfield og Marvel's Spider-Man 2 i stedet ...

Goodbye Volcano High

Relaterte tekster

0
Goodbye Volcano HighScore

Goodbye Volcano High

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Har du noen gang lurt på hvordan Riverdale ville vært hvis den erstattet Archie med en antropomorf dinosaur? Nå kan du finne det ut.

0
Goodbye Volcano High utsatt til 2022

Goodbye Volcano High utsatt til 2022

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ett av spillene som virkelig utmerket seg visuelt i fjorårets PlayStation 5 sin Future of Gaming-sending var uten tvil Goodbye Volcano High. Som om presentasjonen ikke...Loading next content