Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Google Pixel 7a

Et mesterverk i nesten alle aspekter, Google har designet den beste budsjettvennlige Android-smarttelefonen til dags dato.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det var først på slutten av fjoråret at Google Pixel 7-serien ble lansert, og til tross for dette tok det ikke lang tid før den oppdaterte varianten kjent som Pixel 7a ble kunngjort av teknologititanen. Tro meg når jeg sier at dette er den virkelige "a"-varianten vi får her, fordi Google endelig har adressert alle klagene fra tidligere generasjoner, og derfor er dette uten tvil blant årets mest attraktive smarttelefoner - for stort sett alle.

HQ

Ok, la oss raskt ta opp de nevnte innvendingene. Pixel 7a har 18 watt trådløs lading, noe de fleste telefoner i denne prisklassen mangler. Og ja, skjermen kjører nå på 90Hz i stedet for 60Hz, og selv om dette ikke er så silkemykt som 120Hz som vi kan være vant til på flaggskip, er det ganske nært og gir en sylskarp brukeropplevelse mesteparten av tiden. Dette er kanskje de to viktigste aspektene som har holdt Pixel en familie fra å bli bærebjelken blant et utall forbrukere, selv om mange fortsatt anbefaler dem over de fleste andre Android-konkurrenter.

Google Pixel 7a

Det er ikke dermed sagt at det ikke er et par ting som har blitt kuttet her og der. For det første er det Gorilla Glass på forsiden, men baksiden er plast, selv om det ikke umiddelbart merkes. Du får også bare to kameralinser, ikke tre. Det er en 64 megapiksel wide og en 13 megapiksel ultrawide, og med Googles nesten magiske innstilling får du noen av de beste stillbildene fra dette kameraet, og det inkluderer konkurrenter som koster to, om ikke tre, ganger så mye som 7a.

Men utover det er dette en mesterlig visning av kraft fra start til slutt. Skjermen, i tillegg til å kjøre på 90Hz, er et 6,1-tommers OLED HDR-panel i 1080p som leverer en PPI på litt over 431, så det er mettet, nydelig og gunstig kalibrert. Det er en optisk fingeravtrykkleser også, og ansiktsgjenkjenning fra det lille selfie-kameraet fungerer upåklagelig.

Dette er en annonse:

Designet i seg selv er tidløst og moderne, og Arctic Blue-varianten vi har her kan ikke unnslippe fingeravtrykk på baksiden, men samtidig oser det av kvalitet. Det er ingen måte du kan fortelle at dette er en budsjettvennlig smarttelefon. Det er også IP67-sertifisering, noe de fleste kinesiske konkurrenter mangler. Det er WIFI 6, Bluetooth 5.2, et 4385 mAh batteri som varer hele dagen... det er fantastisk.

Google Pixel 7a

Den har til og med fått Googles egen Tensor G2 SoC i seg. Nei, Google går ikke tå-til-tå med den nyeste Snapdragon fra Qualcomm, men Tensor har allerede bevist sin verdi og leverer jevn ytelse for hverdagslige oppgaver. Vil du få høye og konsistente bildefrekvenser i Genshin Impact? Nei, selvfølgelig ikke, men den vil forbli rask i mange år og kan gjøre alt annet du trenger en smarttelefon for å gjøre. De 128 GB kan være en begrensning for noen, forståelig nok, og i fremtiden må Google kanskje tilby mer plass for de som ønsker det, men det er 8 GB RAM, og det er nok.

Den sentrale kameralinsen, der vi antar at de fleste bildene kommer fra, er optisk stablet, men det er egentlig ikke det som er viktig. Det som er viktig er at den støtter Googles pakke med Pixel-eksklusive verktøy, og det er en programvarepakke som leverer knivskarpe og fargebalanserte bilder. Det er Night Sight, det er Real Tone, det er Magic Eraser - dette er ikke bare moteord, de er nyttige verktøy som sikrer at du raskt kan ta et bilde du sannsynligvis blir fornøyd med, samtidig som du kan bruke programvare til å tilpasse hvis det er det du ønsker.

Dette er en annonse:

Er det noe du virkelig må ofre? Vel, 128 GB kan være irriterende for noen, og 20 watt kablet lading kan være litt mye sammenlignet med konkurrenter fra OnePlus og Xiaomi, som sjelden tilbyr trådløs lading til dette prispunktet. Men det er virkelig små plager vi snakker om her. Pixel 7a vil være den første Android telefonen jeg vil anbefale til venner, bekjente og familie, og derfor er karakteren også selvinnlysende. Bravo.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Google Pixel 7a

Google Pixel 7a

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Et mesterverk i nesten alle aspekter, Google har designet den beste budsjettvennlige Android-smarttelefonen til dags dato.Loading next content