Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goosebumps

Goosebumps kommer til Disney+ på årets mest uhyggelige dag

Den nyeste filmatiseringen av skrekkserien har premiere fredag den 13.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det finnes sannsynligvis ikke en mer passende dag i kalenderåret for å lansere en skrekkfilm eller film enn fredag den 13., og Disney ønsker å utnytte nettopp dette med sin tilpasning av Goosebumps. Ja, etter en serie som debuterte på slutten av 90-tallet, og deretter Jack Black-filmen fra midten av 2010-tallet, blir skrekkverkene nå tilpasset nok en gang, denne gangen til en serie som debuterer på Disney+.

Serien vil følge en gjeng high school-elever som setter seg fore å etterforske det tragiske dødsfallet til en tenåring flere tiår før deres tid, samtidig som de oppdager hemmeligheter fra foreldrenes fortid.

Serien kommer på Disney+ 13. oktober, og vi har nå fått en trailer for serien som gir et bilde av hva den vil by på. Se den nedenfor.

HQ

Relaterte teksterLoading next content