Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Arcania: Gothic 4

Gothic 4 annonsert

Enda mer RPG til folket!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en liten stund siden fortalte JoWood at de ville bringe Gothic-serien til konsoller og i dag har vi fått meddelt at dette skjer med spillet Gothic 4. Etter en liten krangel med Piranah Bytes (det vil si at det ikke kommer flere patcher til Gothic 3) angående en del feil i spillet, annonserte Jowood at de er i forhandlinger med en stor utvikler med tanke på det fjerde spillet i serien som nå lanseres til både Playstation 3, Xbox 360 og PC. Dessverre sier pressemeldingen ingenting om når spillet forventes ferdig og vi har heller ikke fått noe mer info om hvordan spillet vil bli.

Inntil noe mer dukker opp, får vi trøste oss at at et nytt Gothic-spill er på tur og holder du gluggene åpne her hos oss, kan vi garantere at dere vil få se de første skjermisene samt flere informasjoner om spillet.

Hvis du ennå ikke har lest omtalen av Gothic 3, så kan du gjøre det her via linken nedenfor:

Frode anmelder Gothic 3

Skjermisen kommer fra det tredje spillet!

Arcania: Gothic 4

Relaterte teksterLoading next content