Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spec Ops: The Line

Gratis co-op til nye Spec Ops

Minikampanje lanseres i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Spec Ops: The Line stormer butikkhyllene på fredag, og allerede i august kan spillerne forvente en gratis utvidelsespakke. Det melder utvikler Yager selv.

Denne pakken vil legge til en ny minikampanje, som er designet for samarbeidsspilling. Denne minikampanjen vil utspille seg i forkant av hovedhistorien, og totalt vil den inneholde fire nye oppdrag.

I hovedspillet har du følge av to medsoldater hele veien, men det foreligger etter hva Gamereactor er kjent med ingen planer om å videreføre samarbeidsmodusen til hovedkampanjen.

Ikke desto mindre, gratis innhold er alltid hyggelig, og det samme kan ofte sies om samarbeidsmoduser.

Les også:
Vår anmeldelse av Spec Ops: The Line
Ti minutter av Spec Ops: The Line

Spec Ops: The Line

Relaterte tekster

Spec Ops: The LineScore

Spec Ops: The Line

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Spec Ops: The Line forteller en god historie, men lite engasjerende gameplay holder det tilbake. Robin har satt karakter...

2
Få Spec Ops: The Line gratis til PC

Få Spec Ops: The Line gratis til PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Yager Development overrasket store deler av spillverden da de slapp Spec Ops: The Line i 2012. I markedsføringen hadde de stor grad fokuserte på hvordan man kunne skyte...Loading next content