Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Evolve

Gratis Evolve lokker spillerne tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da originalspillet Evolve ble sluppet i februar 2015, var det knyttet store forventninger til spillopplegget. Det at man kunne spille som monsteret i 4-vs-1-kamper sørget for at spillet skilte seg ut, og det hadde funnet et eget marked. Likevel mistet spillerne interessen etter mange DLC-pakker og sesongkort (i flertall), og antall spillere sank til 150 per dag. Nå ser det imidlertid ut til at spillet har fått en ny vår med Evolve Stage 2, for det har raskt havnet blant de mest spilte titlene på Steam.

Den nye utgaven benytter en free-to-play-modell, og spillerne er ikke nødt til å kjøpe tilleggspakker for å få maksimalt ut av opplevelsen. De siste 24 timene har antall spillere i Evolve Stage 2 steget med 280,7 prosent.

Den økte interessen har sørget for at det nå er det 10. mest populære spillet på Steam, og det har foreløpig toppet seg med 51 099 spillere online samtidig.

Dette er en betaversjon av Stage 2, og utvikler Turtle Rock skal benytte dataen de samler inn til å forberede den offisielle lanseringen senere i år. Vi antar at vi får se flere endringer i tiden fremover hvis interessen ikke dør ut.

HQ
Evolve

Relaterte tekster

9
EvolveScore

Evolve

ANMELDELSE. Skrevet av Ingo Delinger

Fire mot én er ikke feigt når den ene er et fryktinngytende, utenomjordisk monster. Evolve er strategisk, annerledes og rett og slett skikkelig gøy!

0
Evolve stenger serverne i september

Evolve stenger serverne i september

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Utgiver 2K Games har kunngjort at serverne til Turtle Rock Studios sin asymmetriske flerspiller Evolve kommer til å stenges, og at de kommer til å gradvis fjerne...

5
Turtle Rock sier adjø til Evolve

Turtle Rock sier adjø til Evolve

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter måneder med dalende spillertall bestemte Turtles Rock Studios seg i juli for å gjøre Evolve free-to-play på PC, og en stund virket det som om det reddet spillet....

0
Se Evolve Stage 2 i aksjon

Se Evolve Stage 2 i aksjon

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

På tross av et spennende konsept (fire spillerstyrte jegere mot ett spillerstyrt monster) ble ikke actionspillet Evolve noen langvarig suksess for utvikler Turtle Rock...

0
I dag på GR Live: Evolve Stage 2

I dag på GR Live: Evolve Stage 2

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom Turtle Roc Studios'k asymmetriske 4 vs. 1-monsterspill Evolve har blitt free-to-play på PC, tenkte vi at tiden var moden for en ny titt på spillet. Derfor er...Loading next content